Hola! - CAT
Aquestes són les nostres línies de negoci. Hi podràs trobar les solucions més innovadores
Catàlegs
X
I aquests són els pilars fonamentals, l'ànima d'Avinent
Shop
Àrea Client
Hola! - CAT

El President de la Generalitat ha inaugurat l’Avinent Hub, el nou espai d’innovació i producció del grup Avinent

El cap de l’Executiu català ha destacat Avinent com a model d’empresa innovadora que ha d’inspirar la reindustrialització de Catalunya, “digital i verda”

dimecres, 4 de de maig de 2022

El M. Hble El President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Pere Aragonès, ha inaugurat aquest matí l’Avinent Hub, el nou centre d’innovació i producció del grup Avinent. El nou edifici, de 8.000 m2 i que ha suposat una inversió de 10 M €, és el reflex de l’ambició, la modernitat i l’esperit tecnològic d’Avinent. Aquesta ampliació té per objectiu assegurar la capacitat futura de creixement empresarial i passar dels 35 M € facturats en el darrer any als 50 M € l’any 2025.

El President de la Generalitat de Catalunya ha visitat els diferents espais del nou edifici acompanyat de la delegada del Govern a la Catalunya central, Sra. Rosa Vestit, i de l’equip directiu del grup Avinent. Al llarg del recorregut, Aragonès ha visitat l’espai immersiu experiencial que Avinent té en el nou edifici i després han recorregut tot el centre de producció, on la tecnologia i la digitalització en són l’eix central.

“La visita d’avui a Avinent ha estat una visita d’impacte al veure l’excel·lència i el rigor del treball científic i d’innovació que s’hi realitza. (…) Avinent també és un clar exemple de quin ha de ser el futur industrial de Catalunya, que passa per la reindustrialització que ha de ser digital i verda”

M Hble President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Pere Aragonès

A l’acte d’inauguració hi ha assistit una àmplia representació del món polític, econòmic i social del territori, que han volgut acompanyar Avinent en la posada de llarg d’aquest nou espai d’innovació.