Hola! - CAT
Aquestes són les nostres línies de negoci. Hi podràs trobar les solucions més innovadores
Catàlegs
X
I aquests són els pilars fonamentals, l'ànima d'Avinent
Shop
Àrea Client
Hola! - CAT

Inici d’activitat | COVID-19

Seguint amb les recomanacions emeses per les autoritats sanitàries, a partir del pròxim 14 d’abril, la intenció d’AVINENT és iniciar el retorn progressiu a l’activitat productiva i comercial

dimarts, 14 de d’abril de 2020

Seguint amb les recomanacions emeses per les autoritats sanitàries, a partir del pròxim 14 d’abril, la intenció d’AVINENT és iniciar el retorn progressiu a l’activitat productiva i comercial que van quedar interrompudes el passat 23 de març. Aquests primers dies, l’empresa comptarà amb uns serveis mínims per garantir l’atenció a client i poder atendre aquelles necessitats que puguin sorgir.

Així doncs, per part nostra, i extremant al màxim les mesures de seguretat per garantir la salut dels nostres empleats i empleades i per assegurar el control absolut dels nostres processos de neteja i qualitat, estarem preparats per solucionar qualsevol de les necessitats que puguin sorgir. Cal destacar que el nostre equip de treball es reincorporarà a poc a poc i, per tant, serà considerablement menor, amb un mínim de presència per respondre a les seves peticions. La incorporació es farà de forma gradual i d’acord amb els esdeveniments que vagin succeint.

En el cas d’AVINENT CAD CAM i el seu servei de fresat i impressió 3D és on preveiem una major afectació, en aquest sentit, la nostra intenció és adaptar-nos a cada client i a cada situació, pactant cas a cas els temps de lliurament possibles perquè s’adaptin a cada necessitat. Tot això, recordem, a causa de la reducció considerable de la nostra plantilla i de l’afectació dels serveis de transport.

Finalment, pel que fa a la línia d’implants personalitzats CMF d’AVINENT Digital Health, també estarem disponibles en els nostres canals habituals i amb l’equip de bioenginyeria preparat per rebre qualsevol petició.

Estarem disponibles de nou al telèfon +34 938 273 465 amb l’equip d’atenció a client o mitjançant correu electrònic info@avinent.com. D’altra banda, seguirem validant les comandes de centre de fresat que ens facin arribar a través del nostre portal web o dels nostres canals habituals.